Koncept
Real learning. Real results

Pro-Lead er det manglende led mellem teori og praksis i lederudvikling.

Ved at integrere akademisk forskning i lederskab og læringsteori med vores forretningserfaring, tilbyder vi en unik tilgang til at designe og levere reel læring med reelle resultater.

Ved at bygge bro mellem "at ville og bør gøre", der alt for ofte er med til at hæmme konkrete forretningsresultater fra uddannelses- og udviklingsinvesteringer til realisering, sætter vi en ny dagsorden for, hvordan man bygger og leverer lederudvikling i en virksomhedsmæssig sammenhæng.

Vi bygger bæredygtige og afbalancerede lederudviklingsløsninger i tæt samarbejde med vores klienter for at sikre strategisk tilpasning, stærk management sponsorering og træningstiltag med stor indvirkning og effekt.

Vores ledelseslærings- og udviklingsløsninger omfatter en bred vifte af læringsmetoder og en række emner og ledelsesdiscipliner.

Vi udvikler og leverer vores løsninger gennem et internationalt netværk af læringspartnere, der spænder fra personer i den akademiske verden, over uafhængige konsulenter til ledere med praktisk og teoretisk erfaring.

 

På trods af mangfoldigheden i vores team, har vi en vigtig ting til fælles:

Vi brænder alle sammen for at få det bedste frem i ledere i ambitiøse organisationer.

Læs mere om
vores team

group-1824145_1280.png