Vores samarbejdspartnere

I Pro-Lead, tror vi på at ansætte mennesker der er smartere end os selv. Men de bedste og skarpeste mennesker er sjældent ledige og åbne for traditionelle jobtilbud - De er ofte travle med at forfølge deres egne karrierer som forskere eller selvstændige konsulenter.

Så vi tilbyder noget, der er svært at få som enkelt individ: Fælles forskningsprojekter, seminarer, hvor vi deler indsigt og skaber nye koncepter og privilegiet i at arbejde med andre personer med samme høje kaliber og baggrund.

 

Hver partner udvælges omhyggeligt ud fra vores professionelle erfaring og standarder. De er ofte enten tidligere kolleger, klienter eller leverandører som skiller sig ud fra mængden og er eksperter indenfor hver deres felt. Partnere i Pro-Lead er altid enkeltpersoner og aldrig virksomheder, da vi mener, at kemi og nære personlige relationer er nøglekomponenter til succes i vores samarbejde, da vi altid arbejder fælles på projekterne.

Samlet set kan vi prale af mere end 200 års international ledelse og HR-erfaring, over 100 års akademisk forskning og undervisningserfaring, samt 25+ offentliggjorte forretningsbøger og forskningsartikler.

 

Scroll ned for at møde partnerne.

Frank Dybdal Lilleøre

  • Grey LinkedIn Icon
_G6A1347%20kopi_edited.jpg

Henrik Jespersen

  • Grey LinkedIn Icon

Nicolai Houe

Stoyan Yankov 

  • Grey LinkedIn Icon
nicolai-houe_edited.jpg
stoyan.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Nicolai Houe blev ansat i Pro-Lead i sommeren 2018.

Før han kom til Pro-Lead, arbejdede Nicolai som konsulent hos CISU - Civil Society in Development og Mac MannBerg.

Udover at arbejde som konsulent og rådgiver, er Nicolai iværksætter og har stiftet et par startups sammen med sin egen konsulentpraksis. Han er også medlem af bestyrelsen i Coop Amba.

Nicolai har en kandidat fra Aarhus Universitet og har suppleret dette med en række kurser i systemisk tænkning og praksis, organisationsudvikling, kapacitetsudvikling og professionel bestyrelsesudvikling.

For nylig har Nicolai arbejdet med designtænkning og spil i en professionel kontekst for at videreudvikle sin egen praksis.

Nicolai er en licenseret udøver af Insights Discovery Profiles.

Han har arbejdet med SOS Børnebyerne, BØRNEfonden, Den danske Afghanistan-komité, Dansk Handicap Forbund, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse (Grønland), Dansk udenrigsministerium (Danida), Nyborg Kommune, Gladsaxe Kommune, Aarhus Kommune, Deres Auto, Greenland Facility Service og en række andre virksomheder.

Nicolai fasciliterer organisatoriske processer med fokus på ejerskab, implementering, opfølgning og praktisering.

Før han kom til Pro-Lead, har Stoyan drevet en række virksomheder, inklusive hans eget konsulentfirma - Stoyan Consult. Han har arbejdet inden for kommunikation, digital marketing, begivenhedskoordination og filmproduktion, samt førende firmaer der er med til at levere på store og små projekter, både nationalt og internationalt.

 

Stoyan er en international kendt ekspert inden for produktivitet og ydeevne. Han har hjulpet hundredevis af teams i 10+ lande med at forbedre deres effektivitet gennem træning, workshops, 1-1 konsultationer og coaching sessioner. Han deler desuden sin efterspurgte viden på internationale konferencer som motivational/keynote speaker. 

 

Stoyan har udviklet en 7-søjles model for teamproduktivitet; P.E.R.F.O.R.M, der er baseret på hans mangeårige erfaring som producent, iværksætter og konsulent, støttet med velprøvede metoder og strategier fra produktivitetseksperter og forskere. Modellen er kernen i hans kommende bog om teamproduktivitet.

 

Stoyan har en MSc Finance grad fra Aarhus Universitet-BSS.

Derudover har han deltaget i flere uddannelser inden for produktivitet, time management, lederudvikling, iværksætteri, innovation, historiefortælling, filmproduktion, digital marketing og professionel tale.

 

Han er en certificeret "Passion Test" Facilitator og også partner hos Samodiva Masterminds.

Før Henrik var med til at grundlægge ​​Pro-Lead A / S, havde han ledende stillinger hos Grundfos, Fertin Pharma og Gumlink (tidligere Dandy).

 

Henrik har arbejdet for internationale virksomheder i produktions-, FMCG- og farmaceutisk industri gennem hele sin karriere. Han har opnået omfattende viden og erfaring med at arbejde på tværs af kulturer og har stor ekspertise inden for rådgivning om strategiprocesser, ledelse, HR, samt kommunikation til top- og mellemledelse.

 

Henrik har 15+ års erfaring med udvikling af løsninger inden for talentudvikling, ledelsesvurdering, performance management og succession planning på nationalt og internationalt niveau.

 

Gennem sit medlemskab som del af bestyrelser, har han arbejdet med medieselskaber med fokus på strategiudvikling, forretningsudvikling, organisationsudvikling og international udvidelse af klientbaser.

 

Henrik har en Executive Master of Business Administration og er en akkrediteret facilitator af Lencioni / DiSC-teamets udviklingssuite og tests. Desuden er han certificeret i Garuda, MBTI, PI og Hogan Assessment Systems.

 

Henriks tilgang er forretningsorienteret og med et stærkt fokus på at skabe resultater ved at knytte forretningsstrategier til HR-strategi. Henrik har i 10 år fungeret som bestyrelsesformand i NOCA (Nordic Corporate Academies).

Før Frank var med til at grundlægge ​​Pro-Lead A/S var han i 10 år First Vice President i Danske Bank Groups internationale HR-funktion, der var ansvarlig for at etablere et Corporate University, der driver alle ledelses-, overgangs- og talentudviklingsprogrammer.

 

Han har 20+ års erfaring som managementkonsulent blandt andet hos PricewaterhouseCoopers. Hans fokus ligger primært på implementering af strategiske ændringer og brug af ledelse og organisatorisk udvikling som grundlag for kulturel transformation.

 

Frank har en stærk akademisk baggrund. Han har en ph.d. fra Institute for Organizational & Leadership Studies ved Aarhus University og en doktorgrad kandidatgrad fra Darden School of Business, University of Virginia, USA. På Aarhus Universitet var han desuden med til at grundlægge Executive MBA-programmet der har fokus på Change Leadership.

Han fungerer som lektor og ekstern underviser, der fører tilsyn med og rådgiver MBA-studerende.

 

Frank arbejder i vid udstrækning med at udvikle lederteam og coache individuelle ledere gennem personlige og professionelle overgange i alle karrierefaser og på tværs af organisatoriske niveauer og kulturer. Frank er en erfaren, udøvende coach og autoriseret WILEY-partner og akkrediteret facilitator af Lencioni / DiSC-teamets udviklingssuite og tests. Ydermere, er han også certificeret i Hogan Assessment Systems.

 

Han er desuden forfatter til flere artikler og boganmeldelser og holder præsentationer og gæsteforelæsninger på førende internationale handelshøjskoler og MBA-programmer.

Tobias Mahr

Bente Wennerberg

20140112-_DSC0793_edited.jpg
Picture221.png
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Tobias Mahr har med sine 25+ års erfaring, hovedsageligt arbejdet internationalt inden for rådgivning og erhvervslivet i hele Europa, USA og emerging markets.

 

Efter at have været senior HR-samarbejdspartner hos Gillette og Procter & Gamble har han haft flere ledende stillinger, både regionale og globale roller. Han er ekspert i strategiimplementering, organisationstransformation, talent- og lederudvikling og M&A.

 

Hans sidste opgave, før han kom til Kinetic Consulting, var i en højtstående europæisk HR-rolle med ansvar for omkring 14.000 ansatte i en global logistikvirksomhed.

Bente har i mere end 30 år haft flere ledende stillinger og bestyrelsesposter i både offentlige og private organisationer. Hun har 15 års dedikeret konsulenterfaring, som har givet hende en unik indsigt i mange selskabers ”maskinrum”.

 

Hendes ekspertise er baseret på mange års praktisk erfaring med at lede og udvikle organisationer kombineret med teori fra en Master of Public Administration fra Copenhagen Business School og kurser i psykologi, sociologi, statsvidenskab og ledelse ved INSEAD, ESADE og Stratchclyde University.

Dr. Bertolt Stein

Simone Ulv Kankowski

AAEAAQAAAAAAAAXKAAAAJGVjYTlkNmQ5LTdlOGMt
profilbillede_2019.jpg
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Bertolt har mere end 20 års erfaring inden for rådgivning på tværs af industrier, regioner og kulturer i verden, hvilket gør ham til en erfaren global spiller.

 

Hans hovedfokus har været at støtte førende internationale organisationer, ofte gennem mange år. Eksempler på dette inkluderer Alcatel-Lucent, Johnson & Johnson og Gillette (P&G).

 

Selvom der er få områder, som Bertolt ikke har dækket i sin karriere, har han særlig ekspertise og lidenskab for lederudvikling, organisatorisk / kulturændring og Executive Coaching.

Simone er teamets IT- og designekspert. Hun er Cand. IT og har arbejdet for virksomheder som Siemens DFPD, Humac og Byrd.

Hun har erfaring med at udvikle og designe websider, grafiske elementer og produkter, og altid med fokus på brugeroplevelse.

Hun har specialiseret sig i motivational design bl.a med fokus på læring og gamification.

 

Simone designer og udvikler også Pro-Lead bræt og kortspil, der fokuserer på teamudvikling.

PhD, Professor Frans Bévort

Lisbeth Rasmussen

Screen Shot 2016-10-27 at 00.20.37.png
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Frans er en erfaren HRM manager, med flere ledende stillinger inden for HR. Han underviser i Executive MBA-programmer på CBS, hvor han har en stilling som professor og leder forskningsprogrammer om Human Ressource Management.

 

Frans har regelmæssigt bidraget til debatten om HRM-området både i Danmark og internationalt. Han har også bidraget med sin ekspertise og har udgivet bøger, akademiske artikler og avisartikler, samt brancherelevante tidsskrifter igennem de sidste 25 år.

 

Som tidligere HRM-praktiker, er Frans certificeret i en række HRM-værktøjer inden for udvælgelse og udvikling (f.eks. MBTI, OPQ (SHL), PAPI og mere.) og er en certificeret Executive Coach.

 

Frans bidrag i Pro-Lead spænder fra rådgivning om udvikling af læringsløsninger med stor indflydelse til levering af moduler
og opgaver til lederudviklingsprogrammer.

 

Frans's særlige kompetencer ligger inden for HRM og ledelse i professionelle servicevirksomheder, og han har desuden intensiv organisatorisk viden.

 

Yderligere information kan findes på bevort.dk

Lisbeth har mange års erfaring som leder i sundhedsvæsenet i både Danmark og Grønland og har desuden fungeret som sygeplejerske, vicedirektør og direktør.

 

Hun har også arbejdet flere år som konsulent, hvor hun har afholdt adskillige lederudviklingsforløb for seniorkonsulenter og oversøiske sygeplejersker.

 

Lisbeth har lang erfaring med konflikthåndtering og coaching af ledere. Hun har en kandidat fra Odense Universitet og har gennemført flere kurser i konsulentarbejde, blandt andet fra Udviklingskonsulenterne.

 

I de sidste to år har hun sejlet rundt i verden på sit eget skib, og gennem historier og billeder fra rejsen knytter hun ledelsen om bord på sit skib til ledelse ude i virksomheder.