top of page
Executive Coaching

 

Der er en vis sandhed i udtrykket; 'der er ensomt på toppen'.  

Dog er der stadig et behov for og en fordel at have en neutral bestyrelse, der kan bidrage med andre meninger og løsninger,  samt trække på erfaringer, for at styrke selv den mest erfarne leder. Dette er ofte grunden til at indlede en coachingproces for ledere.  

Vi tilbyder et mangfoldigt team af udøvende coaches, der kan matche ethvert tænkeligt behov for at styrke de ledende medarbejdere, der søger rådgivning, professionel sparring, refleksion eller strategisk selvindsigt. 

Når man klatrer et trin op af virksomhedsstigen, begynder i en ny organisation eller flytter fra et forretningsområde til et andet, føler de fleste ledere en reel belastning af deres ressourcer.  

De berømte første 100 dage, hvor man søger at få et stærkt fodfæste i det nye miljø og sætte en dagsorden, indebefatter en meget stejl læringskurve, med en lille margin mellem succes og fiasko og muligheden for at få reel indflydelse. 

  

Business Meeting
Confident Businessman

Pro-Lead har udviklet en fleksibel og alsidig ramme til at støtte ledere i transitioner.  

Vi tilbyder individualiserede "Executive coaching"-programmer, baseret på forskning og indsigt i, hvordan ledere bedst muligt håndterer deres dagsorden for personlig forandring, klarlægger deres interessenters forventninger, vurderer deres team og lægger en strategi for perioden efter de første 100 dage.   

  

Vi tilbyder individuelt strukturerede coaching-sessioner, der sætter fokus på de kritiske  problemer, tilbyder værdiskabende værktøjer til lederen der står i overgangsfasen, og som sigter mod at etablere sig succesfuldt i det nye miljø.

Kontakt vores konsulenter, for at høre hvordan vi kan hjælpe jer.

bottom of page