top of page
A couple at a business meeting
Udvikling af Ledelsesteams  

  

Velstruktureret teamwork er ofte en uudnyttet ressource i mange organisationer. Opbygning af et sammenhængende lederteam, med fokus på tillid, ansvar og et fælles mål, har en dramatisk indflydelse på kulturel tilpasning og følelse af retning. Dette påvirker ikke kun samarbejdet i teamet, men i hele organisationen. 

  

Vi bruger globalt anerkendte vurderingsværktøjer og udviklingsteknikker til at støtte lederteams i at udnytte synergierne ved teamorientering. Pro-Lead er stolt af at være autoriseret partner og akkrediteret facilitator af WILEY "Five Behaviors of a Cohesive Team" træningssystemet, der bygger på Patrick Lencionis banebrydende arbejde.  

  

Vores tilbud om udvikling af lederteam, er altid tilpasset de specifikke behov i virksomheden og teamstrukturen. Ofte initieres et program med en grundig teamvurdering ved hjælp af den kombinerede teamvurdering og profileringstest, udviklet af WILEY. Dette gøres for at etablere en basislinje for at udvikle og bestemme teamets adfærd og de fokuspunkter der er mest kritiske for holdets fremtidige præstation.

Kontakt vores konsulenter, for at høre hvordan vi kan hjælpe jer.

bottom of page