top of page

Vores services
'Real learning, Real results'

Effektiv Læring, Målbare Resultater

Pro-Lead er det manglede led mellem teori og praksis indenfor ledelsesudvikling. 

Ved at integrere akademisk ledelsesresearch og læringsteori med praktisk ledelseserfaring, tilbyder Pro-Lead en unik tilgang til design og strukturering af effektiv læring og målbare resultater. 

Ved at omgå den “knowing-doing gap” der ofte skaber problemer for kunne opnå målbare resultater fra trænings- og udviklingsinvesteringer. Vi sætter en ny dagsorden der sikrer at disse barrierer ikke påvirker jeres trænings- og udviklingsinvesteringer, og i stedet skaber resultater for jeres virksomhed. 

Høj Faglighed,
Vedvarende Løsninger

Vi bygger vedvarende og balancerede ledelsesudviklings løsninger, i tæt samarbejde med vores kunder, for at sikre alignment, opbakning fra topledelsen og trænings initiativer med stor effekt. 

Vores ledelsesudviklings- og læringsløsninger favner over en lang række af indlærings metodikker, emner og ledelsesdiscipliner.  

Vi udvikler og leverer vores løsninger via et netværk af partnere som rækker fra akademikere og researchers, til anerkendte ledere med en veletableret portefølje af bevist ledelseserfaring både inden for store organisationer, så vel som iværksættervirksomheder.

Real Learning, Real Results

Vores mantra "Real learning, Real results" er dybt indgroet i vores DNA og de tjenester vi tilbyder. 

  

Vi imødekommer altid vores kunder og opgaver med et øget fokus på forretningsstrategien samt på at levere reelle forretningsresultater, i alle aspekter af, hvad vi gør.

 

Pro-Lead tilbyder en bred vifte af ekspertiseområder, der bidrager til at levere reelle resultater ved at tilføje værdi til virksomhedens menneskelige kapital og derved muliggøre håndgribelige forretningsresultater.

Vi er certificerede i DiSC-Profiles, Patrick Lencionis "5 Dysfunctions of a Team", Hogan, Garuda, Predictive Index m.m.

Se vores kompetenceområder her

bottom of page