Articles

Nedenfor finder du vores offentliggjorte artikler, hvor vi kommer med vores bud på hvordan lederskab og teamudvikling fungerer og kan forbedres i en organisationskontekst.

Artiklerne er listet efter datoen for offentliggørelsen. Vær opmærksom på, at nogle af artiklerne er på engelsk. Klik på titlen for at læse og downloade eller gå til artiklen ved at klikke på titlen.

Slagsmål skaber bedre resultater

Klumme:  Hvornår har du sidste stillet et spørgsmål for at starte en konflikt i dit team?

 

 



Tag ansvar, når du skal lede forandringer.
 

Klumme:  Når du som leder skal forandre din virksomhed, er successen afhængig af særligt tre ting: Dine evner til at kommunikere med dine medarbejdere, dit mod og dine evner til at bryde vaner.




Skru op for lederskabet

Klumme: Lederudvikling kan være en omstændelig affære med kurser, coaching og konferencer. Men det behøver ikke være sådan. Du kan starte lige præcis der hvor du står, og jeg kan tilmed love, at du vil kunne se øjeblikkelige resultater .

 

 

Her er fire stensikre metoder til at dræbe medarbejdernes engagement

Klumme: De klassiske metoder til at måle engagement er under pres og mistænkes for blot at være tomme ritualer. De progressive firmaer fokuserer på de nære relationer, og her er der kontant afregning.

Socialt begavet eller særling: Er topchefens psykologiske profil vigtigere end firmaets nøgletal? 

Klumme: Computerworld Top 100 er overstået og vinderen fundet. Det sker på baggrund af regnskabsanalyser, men måske burde topchefernes psykologiske profil have en meget mere fremtrædende rolle i kåringerne. 

 

 

Er du ved at blive en it-kustode? Sådan rebooter du dig selv som CIO

Klumme: Rollen som it-ansvarlig/CIO er under massivt pres. Her er en gennemprøvet opskrift på, hvordan man som chef foretager en gennemgribende karrieremæssig forandring.

 

 

 

Fem fatale stopklodser: Sådan ødelægger en splittet topledelse virksomheden

Klumme: En splittet topledelse er dårligt nyt for kulturen og sammenhængskraften. Sådan ved du, om du er en del af den - og sådan kan I komme videre.

 

Five Roadblocks Stopping a Performance Culture based on Collaborative Leadership

Column: A fragmented top management team is bad news for any organization’s success. Here is how you know if you're a part of the problem or the solution – and what you can do about it.

Sådan får du styr på de dovne kollegaer med tre simple greb

Klumme: Mange ledere har en udbredt modvilje at sætte ind over for medarbejdere, som altid

yder for lidt. Det er et kæmpe problem, for det ødelægger motivation, samarbejde og resultater. Tre simple greb kan rette op på situationen.