top of page
Online Workshop
Leadership Summits & Executive Masterclasses

  

Pro-Lead tilbyder at stå for kurser, hvor ledergruppen kan mødes, reflektere og arbejde med strategiske temaer, gøre status over de mål der skal nåes og fokusere på de centrale prioriteter. Ved disse møder, går seniorlederne sammen og orienterer sig omkring en virksomheds fælles vision og kerneværdier, for at fremskynde den strategiske og kulturelle transformation af organisationen. 

Vi tilbyder at facilitere udvælgelsen af centrale emner der afspejler den strategiske dagsorden, udvikling af workshopaktiviteter, opbygning af præsentationer og supportmateriale, udarbejdelse af keynotes, samt teknisk assistance m.m. 

  

Executive masterclasses, designet til at adressere emner der er medvirkende til at lykkes i virksomhedens transformation, kan være et vendepunkt i bestræbelserne på at tilpasse ledelsesteamet omkring en bestemt dagsorden. Vi tilbyder at designe og gennemføre seminarer og masterclasses med workshops, der udføres af førende forskere og toneangivende praktikere indenfor området. 

Vores samarbejde med uddannelsescentre på en række førende internationale Business Schools giver mange muligheder for at matche behovene til enhver virksomheds læringsagenda. 

Kontakt vores konsulenter, for at høre hvordan vi kan hjælpe jer.

bottom of page