top of page
Udvikling af HR organisationer 
 

Med udgangspunkt i forretningsstrategien skal HR-strategien identificere, hvordan centrale forretningsstrategiske prioriteringer afspejles, med fokus på, hvordan HR understøtter den strategiske dagsorden.  

  

Da forretningsstrategier hviler på den eksplicitte, eller stiltiende, antagelse om, at HR vil sikre de organisatoriske kapaciteter, der er nødvendige for at opnå succes, skal HR være organiseret omkring at udvikle og levere kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for på sigt at drive virksomheden.  

  

Derudover skal HR støtte virksomheden med rådgivning, værktøjer og politikker, der muliggør udførelse af forretningsområder for virksomhedens teams og enkeltpersoner. Alt dette skal gøres på en effektiv og smart måde for at sikre pålidelighed, hastighed og kvalitet i de ydelser, HR leverer. 

  

Hos Pro-Lead har vi ekspertviden inden for udvikling og tilpasning af HR og sikrer at der bliver lagt en strategi for virksomhedens reelle behov. Vores tilgang bygger på en kombination af erfaring, velafprøvede metoder og værktøjer og en praktisk pragmatisk tilgang til at øge den forretningsmæssige effekt af HR's drift, udvikling og leverancer. 

  

Derudover tilbyder vi uddannelse og support for HR business partnere til at fremdrive og skabe forretningsværdi af deres HR-ressourcer. 

Kontakt vores konsulenter, for at høre hvordan vi kan hjælpe jer.

Business Meeting
bottom of page